Navštíveno 14732x

lidi mate nekdo vysvetleni co a jak se zkouma po namalovani stromu? diky...
jj, velikost stromu vůdči celému papíru, pak, jaký nakreslíš - listnatý/jehličnatý, jak moc podrobně, jestli uděláš i jako zem kolem něj a případně kořeny, pokud listnatý, tak jak moc rozvětvený apod. :-D

14.06.2007, 13:01 |
pelo pokial je to Borovica......tak ti snad nemusim pisat odpoved :D
vysoka vez: no a presne potrebuju vedet co znamena co ;-)
pelo: borovicku kreslit nemuzu :-) bych slintal :-)
Tohle je tak profláklej test, že se tomu každej tlemí :o)

14.06.2007, 13:15 |
FSAL no, vim, ze maj v pravidlech, ze kdyz nekdo nakresli Yawor, tak ho automaticky nevezmou ;)

fsal: :O)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ty pííííííčooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
:o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

14.06.2007, 14:58 |
PRESS tak to mě rozsekalo DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

14.06.2007, 15:14 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2007-06-14 15:17:40
dvakrat moc OK nevypada :)))))))))
jinak ukazka toho jak maluje stromy dement :) takze jestli chces v prychu uspet tak to namaluj jinak ;)

Takže: strom by měl být akorát na celou stránku, ne přes a ne moc malej, prostě akorát, já jsem kreslil klasiku, jako listnatý, jen větve, různě rozvětvený, zem a i pár kořenů.
Pokud se ti tam nevejde, máš moc velký oči :-D pokud je moc malý, tak zase máš nějaké komplexy apod. Pokud není rozvětvený, tak jsi takový zatažený do sebe, uzavený, pokud nedáš zem a kořeny, tak to už přesně nevím, co znamená, ale asi že si nezakládáš zázemí - jako rodina apod.
Aspoň tak jsme se to učili o psychologii.
něco takovéhoto myslím

tak ja si teda myslim, ze je to pekna blbost, sam bych nakreslil strom malej a zadny komplexy fakt nemam
no nejsou to komplexy, ale prostě něco takového, např. i podceňování se, malá sebedůvěra apod. Samo nejde to paušalizovat..... Proto se k tomu dělá ještě grafologický rozbor písma, komplexní psychotesty včetně pohovoru s psychologem, pokud je to děláno opravdu vážně, tak je to na 5-6 hodin......
neni to nahodou fotka po ceste z Antala domu?
high: ja se takhle vzdycky s tou magistrou co jsme meli na psychologii ve skole pravidelne dost nepohod, protoze přesně jak píšeš, tohle nelze paušalizovat a ona to nedovedla pochopit. řikam, sebedůvěru mam zdravou a podcenovani taky nehrozi
no a z tohoto soudím, že jsi možná malinko trvrdohlavý a prostě si stojíš za každou cenu za svým :-D a nějak polemizovat moc nechceš :-D Taky zajímavé :-D A dost, fakt tu nikomu nebudu dělat psychologický profil :-)

14.06.2007, 22:14 |
FSAL Kralik: jj ;)

15.06.2007, 08:27 |
Kolda HIGHTOWER: Tak nějak by to mělo být, akorát ještě jak kořeny, tak větve by měly být směrem od kmene hrubší, pak tenčí...jinak většina lidí si prý papír otočí na výšku, někdo na šířku, podle toho se dá taky poznat...mám to doma denně, přítelkyně vystudovala psychologii a papír na grafologii má taky....

15.06.2007, 08:31 |
Yawor FSALe ty kurvo !
Kolda: jj, ale nechtělo se mi ty větve tak kreslit, vypadalo by to děsně :-D v tom malování na PC :-D Osobně mě by nikdy ani nenapadlo papír otočit na šířku, bo by se tam strom blbě vešel :-)))) Tak to jí závidím, mě by tohle i bavilo dělat, ale nemám hlavu na to, abych to vystudoval a měl na to "papír" :-((((